privatfinans.dk

  • Privatfinans
    Virumgade 41 B 2830 Virum

  • Telefon: 2195 7766

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

LEVERINGSBETINGELSER :

 

Fysiske varer :

Ordrer afsendes indenfor 1 til 3 hverdage. Undtaget herfra er varer, hvor
det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid.
Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter
ordreafsendelse.
Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som en
bestillingsvare, forbeholder Privatfinans.dk sig ret til enten at sende ordren
delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager.

 

Hvis man er tilmeldt den del af vores nyhedsbrev, der omhandler "Investigan", kan manaltid opsige abonnementet med 1 måneds varsel.

 

 

Man bedes bemærke, at en del af vore links omhandler engelsksprogede sider.

 

Kurser/foredrag :

Ved tilmelding betales direkte via Dankort, så er man sikret plads, når købet er registreret hosPrivatFinans. Der sendes naturligvis en mail så snart PrivatFinans kan se indbetalingen.

 

DER TAGES
FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG PRISÆNDRINGER.


RETURRET :

 
Fysisk vare :

Skulle du mod forventning fortryde købet, kan alle varer returneres indenfor 14 dage fra den dato varen er modtaget, dog er varer bestilt gennem vore samarbejdspartnere (markeret med ¤ ) alle uden undtagelse omfattet af de handels- og leveringsbetingelser, der anføres på samarbejdspartnerens hjemmeside.

 

Hvis du fortryder dit køb, skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da den blev modtaget. Returfragten skal du selv betale. Købesummen krediteres din konto indenfor 7 dage efter vi har fået varerne retur, eller efter reglerne på samarbejdspartnerens hjemmeside, hvis det drejer sig om et køb herfra.

 

Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage.

 

 

Kurser /foredrag :

Hvis du fortryder tilmeldingen, vil pengene blive returneret indtil 7 dage før afholdelsen af arrangementet, senere afmelding medfører ikke returret.

 

ANSVAR :

 

Overordnet påpeger PrivatFinans, at investering i aktier, derivater, valuta og finansielle markeder i det hele taget er forbundet med risiko for tab, og at historiske afkast ikke er lig med fremtidige.

 

PrivatFinans kan ikke drages til ansvar for rigtigheden af indlagte oplysninger på hjemmesiden.PrivatFinans kan ikke drages til ansvar for opstået tab eller manglende fortjeneste som følge af, at indlagte råd og forslag følges, og efterfølgende viser sig at give tab eller resulterer i manglende fortjeneste.

 

PrivatFinans udgiver informationer, men opfordrer ikke til at købe eller sælge værdipapirer, og firmaet påtager sig derfor intet ansvar for eventuelle følger af beslutninger, der træffes på baggrund af de oplysninger og informationer, der publiceres på hjemmesiden.  

                           

PrivatFinans kan eje aktier i selskaber, som omtales i på vores hjemmeside eller på anden måde beskrives i vores materiale og links.

 

PrivatFinans anbefaler, at man rådfører sig med et pengeinstitut eller en børsmægler inden eventuel handel.

 

PrivatFinans vejledning og evt. råd må under ingen omstændigheder danne rammen om finansielle dispositioner, og de fremførte betragtninger må ikke danne baggrund for finansielle dispositioner. Fra slutningen af  2007 indførtes EU-dirketivet "Markets in Financial Instruments Directive" også kaldet MiFID.  Formålet med dette direktiv er beskyttelse af investorer, der handler værdipapirer eller andre finansielle instrumenter. I den forbindelse er det vigtigt, at man sammen med sin bank eller børsmægler fastlægger sin investeringsprofil. Banker i Danmark informerer alle yderligere herom.

 

PrivatFinans publicerer investeringsråd, oplysninger om kurser, investeringsråd fra 3. mand i form af rådgivning m.m.

 

PrivatFinans og dem vi modtager informationer fra / linker til, kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for eventuelle tab/manglende indtjening, som følge af, at råd/vejledning følges. Dette gælder uanset om de publicerede råd/vejledning eller kursinformationer, måtte vise sig at være fejlagtige.

 

PrivatFinans og vore leverandører kan heller ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl i opgivne kurser uanset om det skyldes en fejl fra PrivatFinans, en af vore leverandører eller fra links, som vi henviser eller linker til. Alle kurser, råd/vejledning og øvrige informationer givet på hjemmesiden er generelle informationer, og bør ikke alene anvendes som grundlag for videre dispositioner. Man bør i egen interesse kontrollere alle informationer.

 

Indholdet på denne hjemmeside må ikke anvendes til et formål, som er ulovligt eller forbudt i henhold til gældende regler og lovgivning. Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Disse er udelukkende til information, og PrivatFinans kan ikke stilles til ansvar for indholdet på disse links.

 

PrivatFinans har copyright til denne hjemmeside. Oplysninger via eksterne links tilhører indehaverne af disse hjemmesider.