privatfinans.dk

  • Privatfinans
    Virumgade 41 B 2830 Virum

  • Telefon: 2195 7766

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Her får alle muligheden for at følge vores langsigtede aktieportefølje. Alle, der er tilmeldt vores nyhedsservice får automatisk opdatering, hver gang vi foretager en ændring i porteføljen.

 

I henhold til vores investeringsprofil på denne portefølje, vil vi foretage ganske få justeringer henover året. Typisk handles der 2-3 gange om året. Den type handel vi foretager her, vil være indkøb af aktier, der giver dækning i alle sektorer, eller køb/salg, der giver rebalancering af porteføljen.

 

Hvis det lyder lidt "kinesisk", så følg med på et af vore kurser, eller følg nogle af vore indlagte links for at lære mere.........du vil ikke fortryde !!!

 

Denne portefølje, er som navnet siger, beregnet til pension og/eller langsigtet opsparing. Her tænker vi 3-30 år.

 

PrivatFinans har netop udskilt en del af en tidligere portefølje til udelukkende at investere i ETF´s.

 

Vores portefølje kan ses her. Der investeres kun i 2 ETF´er ad gangen og der handles meget lidt i løbet af året. Målet er en forrentning på 10 % + årligt, hvilket ifølge vore testresultater absolut er muligt.

 

Hvad er det ?

 

Forkortelsen ETF står for Exchange Traded Funds. Det svarer til de kendte investeringsforeninger, og de handles på børsen ganske som aktier.

 

Det er passivt forvaltede investeringsforeninger, der er designet til at følge et indeks eller benchmark. Ideen er så at forrentningen følger indekset eller valgte benchmark. Omkostningsniveauet er meget lavt generelt set. De er derved som regel meget billigere end investeringsforeningerne.

 

Vær opmærksom på skatteforholdene, hvis der investeres for frie midler. Der kan være detaljer, det er bedst at indhente proffessionel rådgivning omkring.

Investering gennem pensionsordninger skulle efter vore oplysninger ikke give anledning til problemer.

 

De forskellige ETF´er følger som sagt forskellige formål. Nogle spejler sig i bestemte aktier andre i råvarer eller valutaer.

 

Man kan investere i ETF´er, der følger det valgte instrumentet een til een (dvs. stiger og falder med samme procentdel) eller ETF´er, der er gearede til at følge udviklingen x2,3....osv.

 

Også investering i ETF´er, der spekulerer omvendt i resultatet, således at de spejler instrumentets udvikling omvendt.....falder aktierne så stiger´pågældende ETF og omvendt.

 

Der er mange interessante muligheder.

 

Som fordel ved investering i ETF´er kan nævnes :

 

1. Man handler dem ligesom en aktie, råvare eller valuta.....nemt og hurtigt

 

2. Likviditeten er god, således at det er hurtigt at købe og sælge

 

3. Man kan nemt se, hvilke aktiver, der ligger som grundlag for den enkelte ETF.

 

Følg med i PrivatFinans ETF- investering via siden her, eller tilmeld dig vores nyhedsservice for hurtigere opdatering.

 

 

Se Pluspension porteføljen her

Se Pluspension ETF porteføljen her

 

Hvis man er interesseret i "kortere" dispositioner så klik på : Investigan