privatfinans.dk

  • Privatfinans
    Virumgade 41 B 2830 Virum

  • Telefon: 2195 7766

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Vores mission - din løsning?
 
 
                                    Velkommen til PrivatFinans!

 
Hos os finder du inspiration, viden, hjælp og gode forbindelser, når det gælder din økonomi. Vores mission er, at her skal du finde ærlig, enkel og forståelig snak om privatøkonomi.

Har du hørt om fiskeøjne eller været "spejlblank" ?
Måske hører du til blandt de mange, som får "fiskeøjne"/ føler dig "spejlblank", når du sidder hos bankrådgiveren og hører om diverse investeringsmuligheder og pensionsforslag. Måske lukker du af, fordi det ikke interesserer dig så meget, måske fordi du synes det er svært at forstå?
Uanset grunden, så er det en rigtig dårlig idé ikke at have hold i sin økonomi - og vi vil gerne give alle interesserede et bedre indbilk i investering og overordnet økonomi. Har du styr på din økonomi, får du automatisk mere overskud i hverdagen...på alle områder.

 
Du ser hurtigt resultaterne.
Vi vil løbende tilbyde dig inspirerende kurser og foredrag, baseret på egne og andres erfaringer og viden - serveret i et let forståeligt sprog. Vi leverer  mulighederne til dig, og så er det bare at klø på med energi, lyst og interesse, så viser resultaterne sig hurtigt.

 
Vi anbefaler kun det vi selv har prøvet!
Du vil også blive præsenteret for links til et udvalg af informationskilder. Vi har et særligt segment af annoncører og samarbejdspartnere, der alle udmærker sig ved, at vi selv benytter deres service, og derved kan anbefale disse på baggrund af solid erfaring. Vi opfordrer dig til at benytte vore links, både til eksterne tips og ideer og til vore annoncører. De danner nemlig en vigtig del af grundlaget for beskrivelsen af vore metoder og anbefalinger.

 
Start med det samme - Bestil et spændende foredrag !